24. 7. 2013

Vlk (BONUS 5)








varovanie: bonus k poviedke Vlk,  tzv. abusive relationship
pár: Danny/Ethan
poznámka: Keďže do poviedky nechcem dávať všetky bočné línie a zbytočne ju komplikovať inými pármi, rozhodla som sa popri hlavnej línii pridať aj bonusové kratšie časti... 
Táto časť sa odohráva pred začiatkom poviedky VLK.




Zvyšok týždňa nebol ničím výnimočný. Stiles odišiel, už to nebola téma dňa. Alfa a lovci dospeli k dohode, vyzeralo to takmer akoby k ničomu vážnemu už nemalo dôjsť. Danny zotrvával po väčšinu času doma, prípadne trávil čas s Jacksonom. Všetko plynulo tak, ako zvyčajne bez nejakých väčších zmien. Takmer začínal veriť tomu, že to všetko na čo sa chystali, bolo len výsledkom zlej interpretácie. Situácia s Ethanom bola takisto pod kontrolou, Aiden naňho dával pozor na každom kroku, dalo by sa povedať, že bol dostatočne chránený pred vlčími pazúrmi a tesákmi. Mohol sa voľne pohybovať po školskej budove, aj keď pre istotu udržiaval od dvojčiat bezpečný odstup. Počas dňa ho správami ostreľovala len Lydia.
Už za tebou prišiel? L
Nie. D
Tak to pokračovalo až do večera. Bola veľmi zvedavá na to, či jej to zaklínadlo vyšlo. No žiadalo si to čas.
Skúšali spolu nové kúzlo. Lydia k nemu chcela prilákať jeho ducha vlka, keďže sa jej zveril s tým, aký bezbranný si pripadá. Veľmi by mu to pomohlo, ale bolo to veľmi zložité vyvolávacie zaklínadlo, preto ho vykonala ona a zatiaľ len čakali, či mu duch prejaví svoju priazeň. Ak by sa to podarilo a zblížil by sa s ním, mohol by na seba prevziať niektoré zo schopností vlkolakov. Zatiaľ mal nosiť prívesok s vlkom, ktorý by mal uzavrieť kúzlo a počká si, kým sa mu on sám ozve.  Zrejme sa ešte nebude premieňať, ale ak si ho obľúbi už teraz, neskôr to bude preňho omnoho ľahšie. Tešil sa na stretnutie s ním a pripravoval preňho dar, pre istotu už večer, keby sa náhodou ukázal, no namiesto éterického ducha vlka, zaznel svorkový alarm.
Rozblikali sa červené svetlá, začul praskot a krik, toto v žiadnom prípade nespôsobil duvlk. (skratka od duch vlka)  Bolo to niečo iné, niečo smrtiace. Počul ako niekto vtrhol do ich domu, potom ďalšie praskanie a krik. Napokon niekto otvoril dvere na jeho izbe. Bol to nejaký neznámy vlkolak, podľa stavby tela dospelý muž, podľa očí alfa.
„Nechajte môjho syna, je to človek!“ počul ako jeho mama vykríkla.
Nemal ani len najmenšiu šancu, všetky obranné zaklínadlá mal v taške, nepoznal žiadne, ktoré by sa dalo len tak vysloviť bez toho, aby upadol do bezvedomia. To by mu asi nepomohlo a rovnako ani to, keby bol zranený, tak sa nechal tým mužom vyviesť von.
Bol to alfa, jeho rodičia boli obyčajní gama vlci, poslúchli tiež. Očakávali, že ich alfa to jednoducho vyrieši tak, ako vždy. Danny na to mal úplne iný názor, chcel čo najskôr nájsť Lydiu.
Priviedli ho k nejakému neznámemu mužovi, napriek pokročilej nočnej hodine mal na očiach slnečné okuliare. Opieral sa o paličku a nevyzeral nijak hrozivo, ale Danny pochopil, že už to zrejme začalo.
S hrôzou si uvedomil, že všade okolo nich prebieha krutý boj, cudzia svorka útočila na bezbranných obyvateľov, nedržali sa tu hliadky ani nič podobné, prepadli ich ešte počas spánku, to veštecké kocky neukázali, hovorili len o temnote, o smrti, o nebezpečenstve, ale ani presne nestanovili tú noc, keď sa to stane...
Keďže bol naozaj človek, odviedli ho nabok od ostatných k hlúčiku ľudských detí, ktoré boli spolu s Lydiou zavreté, v akejsi klietke narýchlo vytvorenej z rôzneho materiálu. Teraz už naozaj prišiel čas niečo robiť, niečo... čokoľvek... Ľudia sa bezmocne krčili na pravej strane, Lydia stála na ľavej a držala sa pletiva.
„Mali sme ich varovať!“ štekol po nej, hneď ako ho tam ten vlk strčil. Nikto si ich nevšímal, ľudské deti boli v šoku.
„Nie, nemohli sme...“ sykla nahnevane a ani naňho nepozrela, po celý čas upierala pohľad na vodcu tej nebezpečnej svorky.
„Zabijú nás...“
„Nie, neurobia to...“
„Ty si fakt...“ rád by to zvalil len na ňu, ale vidieť to na vlastné oči to nebolo také isté, ako veštiť z kociek, tiekla tam krv, skutočná, a boli zranení ich priatelia, známi, všetci čo mohli bojovali...
No rozhodne začali všetci kričať, keď si to jeden veľký alfa namieril k nim. Tohto však veľmi dobre poznal. Alfa dvojčatá vyrazili v klietke otvor, všetci začali bezhlavo utekať rôznymi smermi.
Lydia kráčala rovno k vodcovi vlkolakov. Obdivoval jej odvahu, ale nemohol zdieľať jej osud.
Danny nemohol ísť nikam, alfa dvojčatá ho uväznili vo svojom zovretí a ťahali do lesa.
Bránil sa, ale nepustili ho,  len si tým spôsobil menšie odreniny. Konáre ho udierali do tváre, nemohol prehovoriť, nemohol urobiť nič na svoju obranu, napokon zastali... Bol odhodený niekam ku stromu.
„Musíte sa tam vrátiť potrebujú vás!“ upozornil na bitku, ktorá ešte ani zďaleka neskončila.
„Najprv potrebujeme teba,“ alfa sa po ňom natiahol, uskočil, len tak-tak sa dostal z jeho dosahu.
„Teraz na to nie je čas...“
„Poponáhľame sa.“
Ďalší skok dostal alfu priamo naňho. Ležal na zemi ledva lapal po dychu a cítil na sebe to ťažké a mimoriadne svalnaté telo.
Pazúry preťali oblečenie, dotkli sa aj pokožky...
Alfa neprestal, kým Danny nebol úplne nahý, do chrbta ho tlačili kamene a mal ho v zovretí smrtiacej bytosti.
„Nie, prestaň...“ zanariekal, keď mu tá drsná ruka zatlačila na krk. Na pleci pocítil dotyk jazyka, jemne mapoval zatiaľ ešte nepoškodenú pokožku. Danny sa pokúsil ho kopnúť, ale nevyšlo to podľa jeho predstáv, namiesto toho, aby sa trafil, iba mu uľahčil prístup k jeho telu...
„Mlč!“
Alfa naňho ešte raz pozrel,  červené oči žiarili v tme.
Opäť sa pokúsil vyšmyknúť z jeho zovretia, tentoraz sa mu podarilo ho udrieť. Dostal úder späť taký silný, až na pár sekúnd stratil pojem o svete. V hlave mu hučalo, nič nevidel, nič nepočul, vnímal len tú intenzívnu bolesť...  Nestratil vedomie úplne, ale bol v stave, keď by si zrejme nevedel s istotou vybaviť ani svoje meno... Pocítil v sebe akýsi neznámy tlak, niečo mu to pripomínalo, ale nevedel, čo presne... Pár minút akosi nedokázal o ničom rozmýšľať...
Bolestne zastonal, niečo doňho vstúpilo, niečo čo si plne začal uvedomovať, až keď sa jeho mozog opäť reštartoval. Natoľko ho to vypĺňalo, až to bolo takmer neznesiteľné... A pokračovalo to stále hlbšie, stále intenzívnejšie...
Pevnejšie zovrel svaly, zabolelo to ešte viac, tak ich opäť trochu uvoľnil a začal sa prispôsobovať. Jeho telo bolo dráždené jazykom, ktorý hľadal tie najcitlivejšie miesta, páčilo by sa mu to, keby sa neobával toho, čo... Nevedel, čo prevažuje či bolesť či slasť... Nedokázal už viac o ničom premýšľať, prispôsobil sa telu, ktoré si ho nenásytne bralo... Až kým sa všetko nevystupňovalo, až po poslednú hranicu... Alfa dosiahol uspokojenie, on len slabú odozvu toho, čo by sa uspokojením malo nazývať.
Siahol si medzi nohy a pocítil ako mu na ruku kvaplo niečo vlhké, rozhodne krvácal, aj odtiaľ to sa mu ešte nestalo...
„Sakra...“
A práve vtedy, keď zabudol na ostražitosť  mu do pleca preniklo niečo ostré... Alfa ho uhryzol ho a pustil. Potom sledoval, ako sa jeho telo začína chvieť a rozdeľovať... Ďalšia krv to už bolo naňho priveľa, no statočne sa držal na nohách.
„Prepáč, nechcel som to až takto... Nemám skúsenosti...ja...“ nešikovne sa ospravedlňoval Ethan. Chcel mu pomôcť, podoprieť ho, ale on jeho ruku odstrčil. Aiden tam len stál a vrčal na nich, zrejme zvádzal dosť veľký boj so svojím osobným vlkom.
„Daj mi pokoj! Postarám sa o seba sám.“
Boj sa presunul bližšie k nim. Tentoraz to bolo naozaj zlé, lebo ich uvidel alfa pôvodnej svorky. Otec Ethana a Aidena v nemom úžase hľadel na svojich nahých synov a naňho. Vlci videli v tme dostatočne dobre.
Danny ani nestihol otvoriť ústa, alfa naňho zaútočil a bol by ho zrejme okamžite zabil, keby mu vtom dvojčatá nezabránili. No napriek tomu ho stihol zraniť tak, že už len ležal na zemi a krvácal. Ničoho iného nebolo schopný.
„Čo to má znamenať? Čo ste to urobili!“
„Otec, ja ti to vysvetlím...“ Aiden vystúpil dopredu, zrejme chcel niečo povedať, ale bol prudko odhodený na bok.
„Zabijete ho rozumiete! To je vaša jediná šanca... Opäť sa spojte a zabite ho!“ prikázal im.
„Nie, teraz to už nemôžem urobiť. Môj vlk to tak chcel... Ja nie som ako Ethan, ale nemôžem dovoliť, aby...“
„Potom ma musíte zabiť, lebo ja to dokončím...“ opäť útočil.
Nevedel ako dlho to trvalo, bolo mu to jedno, aj tak stratil veľa krvi, neostávalo mu dosť času... A potom to uvidel, duch bieleho vlka, jeho energia ho držala pri živote... Chcel ho osloviť, chcel sa ho dotknúť, ale nemohol... Bol len držaný v bezpečí energie, ktorá tíšila jeho bolesť...
Danny len matne vnímal, čo sa okolo neho dialo...
Aiden zastavil svojho otca, telo staršieho vlkolaka dopadlo na zem rozhryzené a zničené na nepoznanie...
Ethan sa vrátil k nemu. Zdvihol ho do náručia, potom už svojho bieleho vlka nevidel.

Toto je skrátka geniálne no, rozhodne odporúčam sériu obrázkov, ktoré nájdete TU (STEREK)