2. 7. 2013

Masky života Epilóg (dokončené)






Pár: Kei (Ai)/Shin, a.i.
Varovanie: 18+, sex,  smrť, duchárske, školské, kríza identity, kriminálne, zmienka o skupinovom sexe, tajný spolok
Obsah (skrátená verzia): Kei (16) žije so svojím otcom, jeho sestra Ai s matkou. Po sestrinej smrti (údajnej samovražde) sa však rozhodne načas prevziať jej miesto.



Minori
Držal v rukách masku, ktorá mu zachránila život. Bola zdanlivo obyčajná, ničím výnimočná, ale preňho sa stala klenovom, s nevyčísliteľnou hodnotou.
Predstavovala všetko, čo stratil, ale aj to čo získal. Prešlo pár rokov, odkedy ju naposledy držal, ale počas tohto dňa, počas výročia smrti Ai, si vždy spomenul na to, čo preňho predstavovala táto jediná Maska života.
Uložil ju späť na policu vo svojej izbe. Prial si zistiť, čo sa stalo s tým chlapcom. Chcel ho vedieť, ale všetky stopy, ktoré k nemu viedli niekto nemilosrdne zmazal. Dozvedel sa len, že žije vo svete temných tvorov, po boku mladého tvora, ktorý ich dostal do tej najhroznejšej pasce.
On sám miloval svojho otca, spôsobom, ktorý by všetci ostatní z jeho rádu odsúdili. Napriek tomu, že tetovania zmizli a oni ostali uprostred celého toho chaosu úplne oddelení, niečo v ňom bolo už neodvratne zmenené.
Rozhodol sa ostať s ním, byť v jeho blízkosti a pomáhať mu vtom, čo bolo ich prvotnou povinnosťou. V ochrane ľudí pred nadprirodzenými silami. Otec jeho city v takejto podobe odmietol. Tvrdil, že nie je možné, aby boli spolu, ale prisľúbil mu, svoju ochranu a podporu. Nevzdával sa šialenej nádeje, že jedného dňa bude medzi nimi niečo omnoho hlbšie, než len potreba získavania sily z ich krvi. Našli si spôsob ako sa vysporiadať s novými túžbami. Postupne sa formovala nová generácia majstrov, nové schopnosti získané zmenou na temných tvorov z nich urobili mimoriadne vyhľadávaný klan.
Tsutome sa opäť pridal k nim. Všetko sa medzi nimi objasnilo a ich pozície boli teraz úplne vyjasnené. Mal rozhodne iné starosti, keďže sa spojil s osobou, ktorú miloval. Toru a on tvorili sa od seba takmer nedokázali odtrhnúť.
Minori na svoje šťastie ešte len čakal.
Všetko, ostatné vrátane nových tetovaní a spojenectiev mohlo počkať. Preto aj teraz, keď sa opäť zberal zahnať nepokojných duchov z novej stavby, a chystal sa byť po otcovom boku, keď ich bude žiadať, aby sa stiahli späť do temnoty, dúfal, že ten chlapec zvládne akékoľvek bremeno, ktoré mu osud nadelí.