27. 10. 2012

6. kapitola 2/3






Pár: Kei (Ai)/Shin, a.i.
Varovanie: smrť, duchárske, školské, kríza identity, kriminálne, zmienka o skupinovom sexe, tajný spolok
Obsah (skrátená verzia): Kei (16) žije so svojím otcom, jeho sestra Ai s matkou. Po sestrinej smrti (údajnej samovražde) sa však rozhodne načas prevziať jej miesto. Kei cíti prítomnosť sestrinho ducha, niekedy sa mu zdá, akoby spolu zdieľali jedno telo. Verí tomu, že pokiaľ sa mu nepodarí zistiť pravdu, sestrin duch si nikdy neodpočinie.
Poznámka: táto časť kapitoly prešla AP (ak nájdete ešte nejaké chyby prípadne iné nezrovnalosti, pokojne to nepíšte do komentárov)
Poznámka2: poviedka predĺžená na max. 20 kapitol. 
aktualizačný deň pre túto poviedku: utorok alebo štvrtok, dnes výnimočne opäť v  sobotu.








Chvíľu mu trvalo, kým sa z toho spamätal a dokázal sa opäť postaviť na svoje neisté nohy. Príchod hlavného spoločníka zrejme zmenil aj pomer síl v pracovni.
Ozval sa výkrik, sprevádzaný prudkým trhnutím. Niečo ťažké dopadlo na zem. Shin sa rýchlo odplazil do tmavšej časti chodby a schoval sa za jednu z veľkých váz, ktoré boli súčasťou novej výzdoby. On sám ich rád nemal, ale Hikaru-sama trval na tom, že budú rozmiestnené po celom dome, keďže ide o veľmi vzácne ochranné predmety. Tentoraz ich polohu ocenil, práve za jednu z takých váz sa mohol pohodlne ukryť. A mal už aj dosť bohaté skúsenosti s tým, ako obchádzať rozkazy. Pár krát to poradil aj iným otrokom a zvyčajne to fungovalo. Jeho momentálne postavenie bolo ešte o niečo lepšie ako to ich, preto si veľmi rýchlo našiel spôsob ako na pár minút obísť pánov priamy príkaz.
Kei už podľa všetkého tvrdo spal. To, čo s ním Tsutome urobil, oslabilo jeho telo aj ducha a vyžiada si to veľa odpočinku, kým bude môcť opäť normálne fungovať. Preto si nemyslel, že ho práve teraz bude až tak súrne potrebovať. Stačilo si to vysvetliť len tak, že potreby svojho prvého pána najlepšie uspokojí, keď mu poskytne informácie z prvej ruky. Preto akékoľvek nutkanie poslúchnuť okamžite ustalo a dostavilo sa aj uspokojenie s tým spojené.
Naskytol pohľad na to, ako Toru niekam odnáša mladého pána. Minori bol očividne v bezvedomí.  Inak by zrejme nedovolil, aby ho niekto takýmto spôsobom držal.  
Tsutome s mečom v ruke kráčal za nimi a pôsobil mimoriadne spokojne. Shin z toho vôbec nemal dobrý pocit. Tí dvaja sa rozhodne chystali ublížiť mladému pánovi, ale to nebola jeho starosť. Minori mu zabránil v úteku a vydal ho do rúk tretieho majstra. Nebolo mu jasné, prečo by kvôli nemu mal riskovať, že sa mu stane ešte niečo omnoho horšie. Jeho úlohou bolo len zistiť, čo tí dvaja plánujú, a to sa už čiastočne dozvedel. Minori sa už dávno proti nemu a prestal ho vnímať ako svojho priateľa, jediné, čo si želal, bolo, aby sa stal poslušným spoločníkom. Rozhodol sa poslúchnuť správať presne podľa jeho predstáv, aj keď si nebol istý, či by mu za to Minori tentoraz poďakoval.
***
Toru stiahol tmavovlasému mladíkovi nohavice a uložil ho na stôl. Pripútal mu obe ruky aj nohy a všetko starostlivo upevnil tak, aby mu zabránil v akomkoľvek zbytočnom pohybe. Pán ho naučil základné typy zväzovania. Nebolo to preňho vôbec ťažké a istým spôsobom ho to vzrušovalo.
„Budete si ešte niečo priať?“ opýtal sa takmer s nádejou, že sa bude môcť s mladým pánom trochu zabaviť.
 „Podaj mi nástroje zo zelenej police. Potom môžeš odísť.“
„Ste si istý Tsutome-sama?“
Nástroje tohto typu nepatrili k mučiacim, boli určené na vrezávanie sa až pod povrch energických predelov, ktoré malo v sebe každé ľudské telo. U majstrov boli síce výraznejšie, ale stále to boli rovnako citlivé body. Tsutome sa stal majstrom, kvôli tomu, lebo tieto techniky ovládal. Umenie mučenia mu nešlo až tak dobre, skôr svoje schopnosti orientoval týmto smerom, čo však neznamenalo, že je to ktovieako príjemná technika.
Pán naňho vrhol jeden zo svojich mimoriadne nespokojných pohľadov.
„A čo také by si ešte chcel?“
„Ponížil ma. Počas mojej poslednej návštevy ma nechal zbičovať. Rozhodne by som mu rád oplatil jeho láskavú starostlivosť.“
Už dávno čakal na takúto príležitosť a nedokázal si odoprieť to potešenie ukázať mladému kam patrí.
„Nie je to zlý nápad, ale musí ostať neporušení. Vieš, predsa, že poškodený tovar by si už nikto neprevzal.“
„Nechcem poškodiť jeho telo fyzickým trestom. Chcem ho počuť prosiť, ale úplne z iného dôvodu.“
Tsutome sa pobavene uškrnul.
„Môj hlavný spoločník by nemal hovoriť takéto veci. Vieš, že by som nemal dovoliť, aby si takto rozprával o inom majstrovi.“
„Už dlho ním nebude.“
Tsutome prikývol.
„Nedovolím, aby sa čo len dotkol niečoho, čo patrí mne. Nezabúdaj, že medzi vami nedôjde k žiadnemu kontaktu, kým to ja nedovolím, a to ja nemienim urobiť, Toru. Tvoja úloha v tejto veci je iná. Podaj mi nástroje a potom sa vráť sa svoje miesto a plň si svoje povinnosti. Tento chlapec už bol sľúbený na iné veci, prišli by na to a celý dom by zničili len kvôli tvojej nenásytnosti. “
„Prepáčte, Tsutome-sama. Už vás o to nebudem žiadať.“
Toru už viac neváhal. Otvoril zelenú skrinku a vybral z nej požadované nástroje. Boli zabalené vo veľmi jemnej látke, celkom nové a nepoužívané. Pokožkou mu prešiel nepríjemný pocit, pretože nemal rukavice a pán tvrdil, že niečo také by len znižovalo silu tých pomôcok, ale sám ich nikdy do nechránených rúk nevzal.
 Bez ďalších zbytočných rečí ich podal svojmu pánovi, ktorý začínal javiť značné známky netrpezlivosti. Nepríjemné bodnutie bolesti prešlo len ním, zaplatil cenu za ich použitie a pán ich už potom vzal do rúk bez akéhokoľvek náznaku bolestnej reakcie.
„Budete potrebovať moju spoluprácu?“ opýtal sa takmer dychtivo. Bolo na ňom vidieť, ako veľmi by si prial pri tomto asistovať.
 „Nie, to je všetko. Môžeš odísť.“
Toru sa mu už len zľahka uklonil a dôstojným krokom opustil miestnosť. Rozhodne sa mu nechcelo odísť od rozrobenej práce, ale Tsutome mu dal jasne najavo, že si neželá, aby do toho zasahoval.