22. 9. 2012

5. kapitola 1/3







Pár: Kei (Ai)/Shin, a.i.
Varovanie: smrť, duchárske, školské, kríza identity, kriminálne, zmienka o skupinovom sexe, tajný spolok
Obsah (skrátená verzia): Kei (16) žije so svojím otcom, jeho sestra Ai s matkou. Po sestrinej smrti (údajnej samovražde) sa však rozhodne načas prevziať jej miesto. Kei cíti prítomnosť sestrinho ducha, niekedy sa mu zdá, akoby spolu zdieľali jedno telo. Verí tomu, že pokiaľ sa mu nepodarí zistiť pravdu, sestrin duch si nikdy neodpočinie.
Poznámka: táto časť kapitoly prešla AP (ak nájdete ešte nejaké chyby prípadne iné nezrovnalosti, pokojne to nepíšte do komentárov)






Keď sa dostal až na vrchol naplno si uvedomil stiesnenosť toho miesta. Bola to malá miestnosť obdĺžnikového tvaru bez akéhokoľvek kusu nábytku, či obrazov. Nebolo na nej takmer nič zaujímavé, okrem niekoľkých dverí, ktoré boli nahustené takmer pri sebe na ľavej strane.
Obrátil sa späť k vchodu do kobky a pomohol svojmu priateľovi vyliezť až k nemu. Jeho priateľ mal veľké problémy s udržaním sa na posledných priečkach. Bolo nutné zaistiť, aby náhodou nespadol. Niečo také by Kei už asi nezvládol, preto so všetkých síl pracoval na tom, aby ho v poriadku dostal z dosahu kobky. A poriadne sa mu uľavilo, keď konečne stál na pevnej zemi.
Shin vôbec nevyzeral dobre, telo  mal akoby spálené, červené a nesmierne citlivé na akýkoľvek kontakt. Pustil ho, aby mu náhodou nespôsobil žiadne ďalšie zranenia. Mrzelo ho, že takto musí trpieť len kvôli tomu, aby mohli utiecť. Tie tetovania boli takmer všade. Preplietali sa do zložitého vzoru, ktorý končil až niekde v časti, kde by mal mať Shin vlasy, ale aj o tie zrejme prišiel. Rozhodne vyzeral ako niekto, kto nutne potrebuje lekársku starostlivosť.
„Ktoré dvere?“ opýtal sa ho, keď sa z toho trochu spamätal.
Shin neodpovedal. Stál tam nehybne ako socha. Hľadel pred seba a niečo si potichu mumlal. Kei nevedel, čo by mal urobiť. Netušil aké ďalšie poškodenia mu to mohlo spôsobiť. Jediné na čo napokon reagoval bol dotyk.
„Prosím, Shin. Potrebujem, aby si mi to povedal...“ nechcel len tak na slepo skúšať. Mohla to byť aj ďalšia pasca. Preto jemne položil ruku na jeho plece.
Potetovaný mladík sa zachvel.  Odtiahol ruku. Nechcel ju tam nechávať dlhšie a zbytočne mu tým spôsobovať bolesť.
Shin si kľakol na kolená.
Díval sa naňho. Jeho oči boli zvláštne. Omnoho zaujímavejšie ako celá tá vzorka na tele. Boli celé čierne a uprostred sa nachádzal bledý symbol. Spoznával ho. Bol to ten, ktorý mu predtým ukázali, a tvrdili, že toto je jeho znamenie.
„Shin, počuješ ma?“
„Môj pane, som váš otrok. Očakávam vaše príkazy.“
Prišiel čas, aby splnil svoj sľub. Zrejme sa od neho vyžadovalo aj nejaké slovné potvrdenie.
 „Shin-otrok, chcem, aby si vedel, že sme sa spojili kvôli láske, nie kvôli ovládaniu a moci. Nie si Shin-otrok, si Shin-priateľ. Máš svoju vlastnú osobnosť. Spomeň si na to všetko, čo si mi povedal, spomeň si na to, ako veľmi túžiš po slobode. Pre mňa si Shin-priateľ a nič to nemôže zmeniť.“
Uklonil sa mu. Pozdravil ho ako seberovného. Dal mu najavo svoju úctu. Značne sa mu uľavilo, keď mladík pomaly vstal a úplne vedome zo seba dostal tradičný pozdrav.
Mladíkove oči porazili symbol. Našiel v nich niečo, čo bolo vzácnejšie než akékoľvek násilné podrobenie. Tak ako sa on díval naňho, tak sa ešte žiadny iný otrok na svojho pána nepozrel.
„Ďakujem ti. Zvládol si to veľmi dobre. Lepšie než väčšina pánov... Môžem ťa objať?“
„Možno by si nemal. Čo ak ti to ublíži.“
Shin to napriek tomu urobil.  Jeho pán pocítil pulzovanie príjemného tepla. Ich puto bolo čisté, nesebecké. Zbavené všetko, čo by mohlo zväzovať dušu. Nepoznal ho tak, akoby mal. Prijal ho. Chcel spoznať všetko, čo súvisí s tými jemnými odtieňmi ich spojenej sily. Prineskoro si však uvedomil, že niečo tak čisté a nevinné ako to, čo prechádzalo nimi, privoláva temnotu. Nevšimol si, kedy tá osoba prišla, bol tak zaujatý nádherou ich spojenia, tej počiatočnej eufórii sa jednoducho nedokázal vyhnúť.
Kei pocítil ako ho niekto nešetrne oddelil od partnera. Okolo jeho krku zovreli nejaké ruky. Nemohol sa hýbať kvôli zastaveniu prúdu energie. Nevedel či sa to presne tak volá, ale asi tak by to celé mohol pomenovať. Telo mal meravé, cítil, že čím viac sa vzďaľuje od svojho otroka, tým bližšie je k temnote. Vzpieral sa jej, ale každý odpor bol potlačený čoraz silnejším zovretím.
Dvere sa za nimi zavreli. Počul, ako na ne Shin búcha a nemôže ich otvoriť.
„Pustite ma!“
„Nie. Nepustím. Pozri sa na mňa.“
Ten hlas ho dráždil. Bol neprirodzene známy, ale zároveň nesmierne mrazivý, akoby nepochádzal z ľudského sveta. Dievčina podobná jeho sestre stále držala. Nazval ju tak, lebo to nebola tá Ai, ktorá sa mu naposledy zjavila. Toto stvorenie so sebou prinášalo hnev, utrpenie, nenásytnosť. Bol natoľko šokovaný, až takmer nevládal dýchať. Stála tam. Mohol sa toho dotknúť. Mohol to cítiť. A práve toto stvorenie bolo spojené s ním.  Odpudené tým, čo prijal sa teraz vznášalo vedľa neho a odmietalo prepustiť svoju korisť.
„Čo chceš? Čo mám urobiť, aby si odišla?“
„Neprijmeme takéto spojenie. Nemôžeme utiecť. Chceme sa nasýtiť.“
„Čím sa chceš nasýtiť?“
„Spojíme sa so silou tretieho majstra.“