7. 9. 2012

3. kapitola 2/3




Pár: Kei (Ai)/Shin, a.i.
Varovanie: smrť, duchárske, školské, kríza identity, kriminálne, zmienka o skupinovom sexe, tajný spolok
Obsah (skrátená verzia): Kei (16) žije so svojím otcom, jeho sestra Ai s matkou. Po sestrinej smrti (údajnej samovražde) sa však rozhodne načas prevziať jej miesto. Kei cíti prítomnosť sestrinho ducha, niekedy sa mu zdá, akoby spolu zdieľali jedno telo. Verí tomu, že pokiaľ sa mu nepodarí zistiť pravdu, sestrin duch si nikdy neodpočinie. Počas svojho pátrania stretáva aj osobu, do ktorej sa zamiluje (čiže sem-tam aj romantika, platí aj to, čo bolo napísané v dlhšom obsahu)
Predpokladaný počet kapitol: 8 + prológ, epilóg
Poznámka: poviedka neprešla AP. 
Pridala som dlhšiu kapitolu takže nabudúce bude len jedna strana. 
18+ PRE TÚTO ČASŤ, istá forma "rape"
NEVHODNÉ PRE CITLIVÝCH JEDINCOV, POVIEDKA OBSAHUJE PRVKY VZŤAHU SLUHA/PÁN A JE TO ZVRHLÉ VIAC AKO ZVYČAJNE.


Tsutome mu pokynul, aby prišiel bližšie.
Keď pristúpil ku kreslu a uklonil sa mu, muž si ho okamžite posadil na kolená. Nedočkavá ruka siahla pod jeho šaty a vnikla pod remienky. Muž nedočkavo vnoril ruku do pripravenej masti a našiel miesto, ktoré potreboval. Tsutome ešte nikdy nepožiadal o vlastného spoločníka. Občas využil potešenie u spoločníkov neoznačených znakmi poddajnosti, ale inak sa s nimi nemienil vôbec zaplietať. Bol to muž, ktorý sa k nikomu neviazal, mal už okolo tridsať a mal na starosti sieť nájomných vrahov a rôznych ďalších činností, ktoré ho spájali s pochybnými ľuďmi. Telo mal čiastočne pokryté jazvami, lebo sa rád zúčastňoval priamych bojov, ale oficiálne bol len riaditeľom miestnej strednej školy. To všetko však práve teraz nebolo vôbec dôležité.
Shin bolestne stonal, keď do neho postupne vnikali prsty. Nepokúšal sa brániť. Vedel, že v opačnom prípade by to bolo ešte omnoho horšie.
„Pomalšie, prosím.“
„Povedali mi o tebe, že si príliš divoký, že odmietaš poslúchať príkazy, pri mne sa naučíš, čo znamená byť spoločníkom.“
Posadil si ho na seba tak, aby doňho mohol čo najskôr vniknúť. Shin si všimol tetovanie na jeho bledých stehnách. Bol to znak dominantnosti, tetovanie pripomínajúce svojím tvarom kvet, stonka a listy sa rozvetvovali do ďalších vzorov. Bolo takmer ako živé. To znamenalo, že sa už s niekým spojil, neprirodzené roztrapkaný tvar naznačoval násilné spojenie, ale nebolo to zo spoločníkom, inak by mal kvet inú farbu. A spoločníci sa aj tak do toho počtu nerátali.
Shin cítil ako jeho otvor opatrne vpúšťal muža hlbšie dovnútra. Nesnažil sa ho zraniť, ale ani nepoľavil zo svojho snaženia, až kým ho celého nezovrel v sebe. Cítil ako z neho starostlivo pozapínané šaty spadli. Stačilo len uvoľniť ten správny remienok. Jeho telo reagovalo veľmi priaznivo. Narodil sa ako spoločník, mal takú energiu už od začiatku a nenávidel sa za to, ale nedokázal tomu nijakým spôsobom zabrániť.
 Každý mužov ďalší pohyb ho prepojil s jeho duševnou energiou. Práve kvôli tejto citlivosti existoval rád prichádzali o svoju prirodzenú silu. Takto bolo možné sa spojiť ešte aj s ostatnými duševne silnými, ale len máloktorý z nich si rád volil znamenie podriadenosti.
Shin zastonal, keď sa jeho mučiteľ dotkol citlivého bodu v jeho vnútri. Keď do neho opäť vrážal s intenzitou, ktorá ho nútila prispôsobovať sa. Remienky na jeho tele akoby ožili, prúdila cez nich omamná rozkoš spojená s energiou, bez toho, aby sa ho muž vôbec musel dotýkať. Ich duševné energie sa o seba obtierali. Shin sa však vyhýbal vytvoreniu znaku podriadenosti.
„Podriaď sa...“ žiadal ho nový pán.
Shin pokrútil hlavou.
„Nikdy...“ zamumlal Shin.
Na odhalenom pleci pocítil tlak nejakého nástroja.
„Urobíš to. Dal som ti jasné príkazy a ty ich opäť porušuješ. Buď sa podriadiš, alebo zomrieš. Iná voľba pre teba neexistuje.“
Minoriho hlas znel výhražne, bez štipky akéhokoľvek citu. Shin si ani nevšimol, kedy vošiel do miestnosti. Vedel len, že práve teraz stojí pred tou najhoršou voľbou.
„Vybral som si niekoho iného...“
„Už ho prípadne ju viac neuvidíš.“
Shin pocítil ako mu telom prešiel chlad. Minori ho zabije, v podstate je to trénovaný zabijak, nebude váhať. Už nie. Opäť sa vzoprel a tým dokázal, že nie je vhodný pre túto rodinu.
Pobozkal svojho nového pána, prisal sa na jeho pery tak prudko až ho to takmer zabolelo. Ich energia sa spojila. Shin pocítil na pravom stehne svrbenie, ktoré vyústilo až do neznesiteľnej bolesti, vytváranie znaku podriadenosti ho prinútilo kričať.
Tsutome zrýchlil svoje pohyby. Na jeho tetovaní sa vytváral ďalší znak dominantnosti. Shin cítil ako sa odtrhol od jeho pier a začal sa venovať ďalším citlivým miestam. Bolesť čoskoro vystriedala rozkoš. Už nedokázal dlhšie vzdorovať. Pohyboval sa spolu s ním. Telo mal ako v dráždivom ohni, všetko bolo také citlivé, že aj ten najmenší dotyk v ňom vyvolal túžobné napätie. Tsutome ho už nemusel tak pevne držať jeho ruka, zovrela mladíkov penis, Shin  si ani presne neuvedomil,  kedy Minori opustil izbu. Spokojne privrel oči a nechal sa unášať pocitmi, ktoré ho obklopovali so všetkých strán. Prijal ho úplne, nesnažil sa viac uniknúť, aj keď v ňom zotrvali nepríjemné pocity spojené s Minoriho rozhodnutím. Tsutome ho začal opäť vášnivo bozkávať, na celom tele cítil jeho dotyky. Rozkoš sa stupňovala až po takmer neznesiteľnú hranicu, až kým obaja nedosiahli na jej absolútny vrchol. Tsutome ho držal v náručí. Obaja oddychovali opretý jeden o druhého. Shin si uvedomil, že sa urobil na svojho milenca a čiastočne aj na kreslo, ale akosi mu to vôbec neprekážalo. Nechcel sa pohnúť z jeho objatia, nechcel, aby ho pustil. Minori zrejme veľmi dobre vedel, čo robí. Shin bude svojho pána milovať, či chce, či nie. Znak podriadenosti a ich spojenie ho k tomu aj tak dotlačí. O týchto veciach však nedokázal premýšľať. Pán prerušil spojenie ich tiel a opatrne aj spojenie energií.
Zdvihol ho do náručia a odniesol do sprchy.
Shin sa unavene opieral o jeho hruď. Oči sa mu zatvárali, cítil neskutočne silný nápor únavy, spojený s vytvorením takéhoto puta.
„Tsutome-sama, s kým máte to druhé spojenie?“ opýtal sa, keď muž skúšal nastaviť príjemnejšiu teplotu vody.

***
KEI počul ako niekto kričí, neznesiteľný nárek vychádzal z jeho úst. Ešte nerozumel tomu, aký to bol vlastne trest, ale rozhodne už začínal ľutovať, že s niečím takým súhlasil. Pokožku mal zrazu až príliš horúcu a nohy ho príšerne pálili. Tá bolesť sa takmer ani len nedala vydržať. Hikaru nad ním stál a absolútne nič mu neurobil. Len sa naňho tak zvláštne díval.
Kei cítil ako mu po lícach začali stekať slzy, bola to nekonečná agónia bolesti. Už ani nemohol viac kričať, aby vyjadril to, čo sa s ním dialo. Nedalo sa to ani len opísať. Trvalo to dlho, ale po celý čas ostal pri vedomí. A zrazu to celkom nečakane prestalo. Na svojich nahých stehnách uvidel akési zložité tetovania pripomínajúce kvety.
„Čo ste mi to urobili?“
„Nič. Máš na sebe tri  znaky, ktoré patrili tvojej sestre. Je to rovnaký vzor. Dva znaky podriadenosti. Tento je môj...“ prstom prešiel po jednom z kvetov. Stiahol si nohavice a ukázal mu svoj kvet, ktorý bol jeho osobným znakom.
„Tsutome je vlastníkom toho druhého. Tento ďalší znak je znakom dominantnosti a je tvojou vlastnou pečaťou. Neviem, kto je s tebou spojený týmto spôsobom, ale práve zrejme prežil bolesť s opätovného vytvorenia znakov.“
„Čo to všetko znamená?“
„To si ešte musím overiť. Chvíľu sa nehýb.“
Hikaru priložil ruku k jeho hrudi, zavrel oči,  úplne znehybnel, nevydal zo seba ani len hláska a len tam stál. Trvalo to len veľmi krátko, ale keď skončil pôsobil celkom spokojne.
„Tvoja sestra Ai sa s tebou spojila. Jej duch ostal uzavretý v tebe. Je to veľmi starý rituál veľmi mocný a k úplnému spojeniu je nutné zbaviť sa fyzického tela. Myslím, že sme práve prišli na dôvod, kvôli ktorému sa rozhodla obetovať svoj život, ale zároveň je ešte stále tu... Tak sme zistili, že Ai už nežije, keď zmizli jej znaky z našich tiel, ale teraz, keď sa vrátili... Znamená to, že je stále čiastočne s nami ako duchovná bytosť spojená s tvojím telom,“ pokračoval rozrušene, ale bol prerušený príchodom svojho syna. Hikaru si okamžite natiahol nohavice a obrátil sa k nemu.
„Čo potrebuješ?“
Kei tomu nemohol uveriť , aj keď to videl pred sebou. Museli mu niečo dať, aby vnímal také veci. Nebolo to predsa vôbec normálne.