26. 8. 2012

1. kapitola 2/3


 
 
 
Pár: Kei (Ai)/Shin, a.i.
Varovanie: smrť, duchárske, školské, kríza identity, kriminálne, zmienka o skupinovom sexe, tajný spolok
Obsah (skrátená verzia): Kei (16) žije so svojím otcom, jeho sestra Ai s matkou. Po sestrinej smrti (údajnej samovražde) sa však rozhodne načas prevziať jej miesto. Kei cíti prítomnosť sestrinho ducha, niekedy sa mu zdá, akoby spolu zdieľali jedno telo. Verí tomu, že pokiaľ sa mu nepodarí zistiť pravdu, sestrin duch si nikdy neodpočinie. Počas svojho pátrania stretáva aj osobu, do ktorej sa zamiluje (čiže sem-tam aj romantika, platí aj to, čo bolo napísané v dlhšom obsahu)
Predpokladaný počet kapitol: 8 + prológ, epilóg
Poznámka: poviedka neprešla AP.
Poznámka 2: mučenie, temné
Nabudúce očakávajte: Pokračovanie Vulkánu, Kliniku



MINORI s takmer zbožnou úctou hľadel na nástroje porozkladané na nízkom stolíku. Každý z nich v sebe niesol istú spomienku, istú symboliku, ktorú poznali len ľudia, ktorí ovládali umenie bolesti. Patrili mu, boli súčasťou sveta, v ktorom bol jediným pánom on. Zľahka otrel jeden z menších nožov od krvi. Skúmavo sa prehraboval medzi svojimi nástrojmi, hľadajúc ten najvhodnejší na túto príležitosť. Bolestné zastonanie za jeho chrbtom ho takmer vytrhlo zo sústredenia. Telo bolestne napnuté v reťaziach sebou trhlo.  Viselo v zložitom poprekrúcaných reťaziach, technika priväzovania bola rovnako dôležitá ako samotné mučenie, rovnako precízna a plná dôležitých súčastí, ktoré nemohol v žiadnom prípade vynechať. Obeť musela byť zviazaná tak, aby si naplno uvedomovala svoju bezmocnosť. Sám spoznal dôležitosť tohto umenia na vlastnej koži. Niekde tam hlboko v jeho duši ešte stále bol ten malý plačúci chlapec, uväznený v tmavých priestoroch. Niečo také si už dlho nepripúšťal. Už dávno nepočul jeho plač, nezdieľal jeho obavy, ostala im už len spoločná nenávisť. Pohľadom prešiel po tele, ktoré javilo známky mučenia, sledoval krvavú cestu zloženú z rôznych rezov, stopy po spáleninách, menšie rany, z ktorých by bez jeho pomoci vykrvácal. Obeť bola jeho, patrila mu, spoznával ju po všetkých stránkach. A zvyčajne bol aj tým, kto jej milosrdne udelil posledný úder, posledný rez, ktorý prinášal so sebou vyhasnutie nádhery života. Tentoraz jeho vzťah  s obeťou nebol ani zďaleka taký prostý. Nebolo žiadne vyslobodenie, žiadne odpustenie ani iné jednoduché veci, ktoré ho od obete oddeľovali a stávali sa len súčasťou rodinnej tradície. Vyhrnul si rukávy na košeli, oboma rukami uchopil mladíkovu hlavu a prinútil ho, aby sa naňho pozrel.
„Bolo to od teba veľmi nerozumné, Shin.“
 „Minori-senpai.“
„Nič nehovor! Počul som toho dosť.“
„Prosím, už to nikdy neurobím. Prosím, už dosť. Nechcel som zradiť. Nikdy som...“
Minori cítil ako mu na ruky stekajú mladíkove slzy. Chvel sa. Prosil a v očiach mal strach, ktorý by neprial ani najhoršiemu nepriateľovi. On sám bol zhruba v rovnakom veku, len o pár rokov straší, ale zdalo sa mu, akoby ich od seba delila takmer neprekonateľná priepasť.
„Nepustím ťa, kým mi nepovieš všetko. Budeme pokračovať, až kým neodpovieš na všetky otázky. Neboj sa, postarám sa, aby si nezomrel, ale tú bolesť si budeš pamätať navždy. Nikdy nezabudneš na to, čo znamená postaviť sa proti svojim... Nič iné od teba nechcem počuť, len odpovede na otázky, ktoré som ti položil. Ešte raz ti ich zopakujem, počúvaj dobre, očakávam okamžité odpovede...“
„Nemôžem ti nič povedať...“ hlesol bolestne.
Minori pokrútil hlavou. Už nebolo cesty späť. Musel pokračovať a bol ochotný to robiť až celé hodiny, kým sa celkom nezlomí a nepovie celú pravdu. Otec by z neho stiahol kožu, keby zistil, že sa proti nim postavil. On sám túto techniku zatiaľ využívať nemienil. Nemal dostatok duchovnej sily na to, aby zahojil takéto zranenia. A tento spôsob považoval za vrcholne odporný. Mal rád bolesť kombinovanú s rozkošou, ale len do takej miery v akej mu to vyhovovalo.
„Povieš mi všetko...“
Pustil ho. Urobil okolo neho ešte jeden okruh, aby mu dal šancu si to dobre rozmyslieť. Minori mlčal. Už viac neprosil. Díval sa naňho tými tvrdohlavými očami, ktoré sa však zalievali stále ďalšími a ďalšími slzami. Nevyčítal mu to. Dokázal s ľudským telom urobiť veci, ktoré by rozplakali aj toho najtvrdšieho chlapa, šestnásťročný mladík, proti tomu nebol takmer žiadnym súperom. Nechával ticho zasiahnuť do ich spoločného sveta. A keď usúdil, že mal už dosť času o tom premýšľať, pritiahol stolík s náradím bližšie k nemu, aby si mal možnosť pozrieť, čomu všetkému sa ešte budú môcť venovať.  Natočil stolík tak, aby na nich dobre videl. A začal sa ich opäť dotýkať.
„Moja prvá otázka znela, kde sú tie videá, ktoré si tajne nakrútil?“
Shin tvrdohlavo pokrútil hlavou.  Ten pohyb bol preňho nesmierne bolestivý, bolo to na ňom vidieť, ale Minori si to nevšímal. Nasledovala ďalšia otázka a hneď za ňou ďalšia. Ani na jednu mu neodpovedal. Zvolil si nástroj, ten najhorší, ktorý dokázal používať. On sám ho nazýval srdcom. Prešiel rukou po zakrivenej špičke.
„Toto je môj obľúbený. Nemusím ti popisovať ako funguje, sám to veľmi skoro zistíš...“ postavil sa za jeho chrbát, z nástroja sa vysunula malá ihla, ktorú zabodol na miesto prepojenia energií. Pre človeka z vyššou duševnou silou neexitovala väčšia bolesť ako tento jediný dotyk. Minori začal nástroj otáčať. Shin kričal spôsobom, aký sa nedal ani len pomenovať, až takmer na hranici ľudských možností. Niečoho, čo nikdy neprestáva, nikdy nepoľaví. Minori podľa skúseností prestal, až keď v ňom vyvolal takýto pocit, potom jemne zmiernil tlak na požadovanú oblasť. Kvapky krvi stiekli po jeho chrbte a zanechali na obeti ďalšiu mokrú cestičku. Doprial mu čas, aby dokázal nabrať dych a trochu sa upokojiť. Potom opäť položil otázky. Pomaly zreteľne a sústredil jemný tlak na miesto vpichu, aby mu pripomenul, čo ho čaká, ak bude priveľmi dlho rozmýšľať.
„Mám...mám ich nahraté na ukladacom serveri. Sú tam dobre skryté, zakódované na heslo... heslo je... nikto ich nevidel...chcel som ich odniesť na políciu...ale...prisahám, že ich nikto nevidel...“ hlava mu klesla, nestratil vedomie, lebo to pri tomto útoku nebolo možné.
Minori zobral zo stolíka svoj mobil. Preveril si všetko podľa jeho pokynov. Nebolo ťažké tie veci, čo najrýchlejšie dostať pod kontrolu. Mal na to aj istého človeka, ktorý sa vedel postarať o to, aby zmizli akékoľvek zmienky o podobných súboroch. Napísal mu súkromnú správu a zadal požiadavky.